طرز تهیه شیره انگور سنتی

1dooshab7



سالیان متمادی است که مردم منطقه تاکستان اقدام به پختن شیره انگور می نمایند که در زمانی مهمترین غذای مردم منطقه محسوب می شد در واقع شیره" غذایی پرانرژی برای کشاورزان با آن همه فعالیت فیزیکی سنگین بود که متاسفانه این منبع انرژی مهم برای انسان در حقیقت از جیره غذایی و سبد مصرفی خانواده ها خارج شده است ؛

اما شیره انگور یا دوشاب یکی از فرآورده های مفید انگور بوده که از ارقام مختلف انگور قابل درست کردن می باشد به همین منظور دارای طعم ها ورنگهای متنوعی است.

شیره انگور یک تامین کننده بسیار خوب انرژی و برای کم خونی ها مخصوصا کم خونی ناشی ار فقر آهن بسیار مفید است.


ادامه مطلب ...